Vis- en Garnalenhandel

Buitenlandse visspecialiteiten

Vishandel TEL logo Vis- en Garnalenhandel Buitenlandse visspecialteiten

De Merken en Partners van Vishandel Tel

50 jaar ervaring heeft een breed internationaal netwerk opgeleverd van betrouwbare handelspartners die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Mede door de nauwe samenwerking met Prim7Stars en onze directe import uit o.a. India en Bangladesh kunnen wij deze producten aanbieden voor een scherpe prijs.


Vishandel Tel een bedrijf in beweging

Ondanks deze bestaande contacten blijft Vishandel Tel een bedrijf in beweging. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen, zoals de ontwikkeling van onze eigen Merknaam “Ocean Delight”.

Verder werken we samen met de Marisa Fisheries in Suriname voor de mooiste buitenlandse vissoorten, verse vis en op de boot ingevroren vis, met ZZ5 voor de Zeeuwse oesters.

Onze eigen merknamen zijn Ocean Delight, Ocean Passion en ZZ5.


Vishandel Tel heeft Hoogendijk Import Export als nieuwe partner

Vis- en garnalenhandel Tel uit IJmuiden heeft een strategisch belang genomen in de Vlaardingse visimporteur Hoogendijk Import Export B.V.Links naar de partners

Prim7Stars

Prim7Star is de leverancier van exclusieve garnalen...Lees verder


Marisa Fisheries

Hier kun u binnenkort naar de nieuwe Marisa Fisheries site...Lees verder


De ZZ5

De mosselkotter ZZ5 vangt de beste mosselen in de Zeeuwse wateren...Lees verder


Hoogendijk Import Export

Vis- en garnalenhandel Tel uit IJmuiden heeft een strategisch belang genomen in de Vlaardingse visimporteur Hoogendijk Import Export B.V. ...Lees verderDe Merken en Partners van Vishandel TEL